Regulament

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termini si conditii. Pentru folosirea site-ului, in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Echipa AES Dand Auto isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a termenilor si conditiilor poate fi citita oricand folosing legatura “termeni si conditii” din meniul site-ului
 

Accesul la site

Pentru accesarea magazinului online al companiei si pentru a identifica piesele dorite nu este necesara autentificarea insa pentru a plasa o comanda trebuie completat formularul de inregistrare.
Compania AES Dand Auto garanteaza utilizatorului acces limitat pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei AES Dand Auto.
 

Protectia datelor personale

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra solicita datele personale doar in vederea expedierii marfurilor si materialului informational catre clientii sai.
Prin comenzile pe care le realizati consultand ofertele noastre va dati acordul expres si neechivoc ca datele dvs. personale sa fie prelucrate de catre AES DAND AUTO SRL.
 

Promotii

De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. AES Dand Auto nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment
fara nici o notificare prealabila.
 

Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat al site-ului si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania AES DAND AUTO SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
 

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Copyright AES Dand Auto S.R.L. 2018 © Toate drepturile rezervate
www.aes-auto.ro folosește cookie-uri.
Prin continuarea navigării ești de acord cu utilizare a acestor informatii


Sunt de acord   Informatii suplimentare