Livrarea, plata

Expeditia comenzii se face prin curierat, astfel nu este necesara plata in avans. La primirea coletului se va achita contravaloarea lui. In momentul de fata nu exista posibiltatea achizitiei cu card bancar.

Taxa de transport este suportata de dumneavoastra numai in cazul in care valoarea coletului este mai mica de 500 RON+TVA sau in cazul in care firma de curierat nu are punct de lucru in acel oras. Taxa de transport fluctueaza in functie de greutatea produsului comandat, aceasta pornind de la 18Ron = TVA/colet.

In situatia in care un comparator nu preia o comanda realizata in mod correct, coletul va fii readus pe cheltuiala firmei dar in aceasta situatie ne rezervam dreptul ca pe viitor clientul in cauza sa fie servit doar cu plata in avans.

Livrarea produselor se realizeaza de luni pana vineri. Daca plasarea comenzii se face intr-o zi lucratoare, pana la ora 16:00, expedierea produsului se face de regula in aceeasi zi, cel tarziu in urmatoarea zi lucratoare.  Daca comanda intra la sfarsitul programului sau in zilele nelucratoare atunci livrarea comenzii se va face in urmatoarea zi lucratoare. In cazul produselor ce nu se afla in stoc sau nu pot fi livrate in maxim 3 zile lucratoare atunci vom lua legatura cu dumneavoastra in vederea unui acord.

De retinut! Preluati doar coletele intact, lipsite de avarii. Daca coletul prezinta deteriorari exterioare, in acest caz coletul trebuie deschis impreuna cu angajatul firmei de curierat si incheiat un proces verbal cu privire la continutul coletului in care se specifica cantitatea, deteriorarea sau ruperea. In lipsa acestrui act nu este posibila despagubirea daunelor rezultate ca urmare a transportului.

Copyright AES Dand Auto S.R.L. 2018 © Toate drepturile rezervate
www.aes-auto.ro folosește cookie-uri.
Prin continuarea navigării ești de acord cu utilizare a acestor informatii


Sunt de acord   Informatii suplimentare